Skip to content Skip to footer

Golf PRO

Rasmus Skov Løt

Jeg er medlem i Lübker golfklub, h1vor jeg selv træner hver dag, og derudover modtager jeg undervisning af PGA-pro Morten Bartholin.

Alt, hvad jeg gør i min hverdag, er bygget op omkring min udvikling som golfspiller. Mit mål er at blive professionel tour golfspiller, og min ledestjerne er at blive så god, som jeg overhovedet kan blive.

Jeg spiller i øjeblikket på den verdensomspændende paragolf tour ”Edge Tour”, hvor man samler point til para-verdensranglisten, også kendt som WR4GO.

Jeg er efter min sejr i årets sidste turnering for mit vedkommende nr. 60 på WR4GO, hvilket vil sige jeg i alt er steget 48 pladser i 2022.

Mit mål at blive verdens bedste golfspiller med et fysisk handicap. Før dette er muligt, så skal jeg ind i top-10 på WR4GO. Når det sker, så er jeg kvalificeret til G40 Tour, som EOGA har lavet i samarbejde med OP World Tour, og spilles sideløbende med 7 af turneringerne på OP World Tour.

For at kunne få indfriet mine mål, så kræver det dels en kæmpe indsats fra mig selv – både på træningsbanen og i styrkelokalet, men også økonomisk.

Jeg lægger hele mit liv og min sjæl i projektet. Når jeg ikke bruger tid på mit fuldtidsarbejde, så træner jeg hver dag – både styrketræning og golf

Biography

Jeg hedder Rasmus Skov Løt. Jeg er 21 år og jeg lever og ånder for golf!
Jeg er født uden min højre underarm, hvilket selvfølgelig gør det no­get mere udfordrende at spille golf ...